Доставка


Какви са начините за доставка? 


Поръчаните продукти от AR-AUTO.NET, се доставят в цялата страна, чрез куриери на Еконт Експрес. Можете да изберете доставка по един от следните начини:

 ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС - ВЗЕМЕТЕ ПРАТКАТА В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ! ПРИ ПРИСТИГАНЕ НА ПРАТКАТА В ОФИСА НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СМС С НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦАТA 

 ДО ВРАТАТА НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС АДРЕС ОТ КУРИЕР НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС. ПРИ ПРИСТИГАНЕ НА ПРАТКАТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СМС, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПОСЕТЕНИ ОТ КУРИЕР НА АДРЕС С НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦАТА.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Всяка пратка се придружава задължително с фактура и/или касов бон плюс разписка за прием на паричен превод. Преди да заплатите на куриера имате право на преглед за съответствие на поръчаната от Вас стока.

Срокове за доставка:
 
 

          Поръчки, направени до 15:00 часа

 

          Поръчки направени след 15:00 часа

 

 за град София

в рамките на деня/за следващия ден

За следващия ден

 за страната

1 ден

2 дни

 

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите! В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката ще бъде изпълнена в горепосочените срокове. За точната цена и срок на доставка ще бъдете информирани и по телефона, при потвърждението на поръчката Ви.

Ако желаете да доставим поръчката Ви с друга куриерска фирма или имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на тел:0899 53 50 50.

  За поръчка на aвточасти (до офис или до адрес): по тарифите на  на Еконт Експрес с включена 15% отстъпка! 

 За поръчка на двигателни масла (до офис):

  • пратки до 5 кг  - 5,90 лв. до офис на Еконт Експрес в цялата страна
  • пратки от 6 до 10 кг. - 9,90 лв. до офис на Еконт Експрес в цялата страна
  • пратки от 11 до 15 кг. - 11,90  лв.  до офис на Еконт Експрес в цялата страна
  • пратки от 16 до 20 кг. - 13,90 лвдо офис на Еконт Експрес в цялата страна и т.н.

 В случай, че Клиентът желае доставката да бъде направена на посочен от него адрес (до врата) или ако в дадено населено място няма офис на Еконт Експрес, тогава цената на доставката се калкулира по тарифи на Еконт! Експрес.

 

Всички цени са в български левове с включен ДДС.