Доставка

Как да поръчам?

 

За Ваше улеснение - извършването на поръчка през сайта се осъществява и БЕЗ да е нужна регистрация!

Сайтът е отворен от 0 до 24h, седем дни в седмицата, за поръчване директно онлайн.

Можете да направите поръчка:

 Директно през сайта ar-auto.net

 Чрез онлайн чата

 На телефони: 0899 53 50 50, 0878 30 30 23

 На имейл: office@ar-auto.net , arauto@abv.bg

За да поръчате директно през сайта:

 Избирате продукт от сайта чрез натискане на бутона Добави в количка.

 Избраните от Вас продукти през сайта се съхраняват във Вашата количка.

 Зa да завършите поръчката си трябва да попълните следната информация: име,телефон ,e-mail и адрес за доставка.

 След завършване на поръчката ще получите имейл от нас с информация за поръчаните артикули и общата сума на поръчката.

 Наш служител ще се свърже с Вас допълнително на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката и уточняване начина и цената на доставка!

 

Как да заплатя моята поръчка?

 

1.  Плащане чрез ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (наложен платеж)

Плащане в брой на куриера при доставка в офис или на адрес. Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка или предварително уточнена по телефона) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.


Ние изпращаме всяка наша пратка с опция "Преглед"

Това означава, че можете първо да прегледате поръчката си и да заплатите на Куриера

след като се уверите, че всичко е наред с нея!


Ако има несъответствие на поръчката с получената пратка по наша вина, не дължите нищо на куриера. Моля, в такива случаи, свържете се с нас на тел: 0899 53 50 50.

В случай, че желаете да НЕ приемете пратката, въпреки, че няма проблеми с нея и тя съответства на направената от Вас поръчка, дължите само разходите за доставка, както и тези, за връщане на пратката обратно до нас*.

* Купувач, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право в срок до 14 (четиринадесет) календарни дни, считано от датата на приемане на стоките, без да посочва причината за това и без да дължи каквото и да било обезщетение, да се откаже от и да върне неизползвани, окомплектовани и неповредени стоки, срещу което АР АУТО да възстанови на Купувача заплатената от него покупна цена за върнатите стоки. Разходите за връщане на стоките са за сметка на Купувача. Дружеството възстановява на Купувача заплатената от него Покупна цена за върнатите стоки в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата, на която е получил върнатите от Купувача стоки.

АR-AUTO.NET Ви съветва в момента на получаване на Вашата поръчка да проверите внимателно пратката за евентуални повреди при транспортирането или за нарушена опаковка. Ако установите каквито и да е несъответствия,  поискайте от Куриера и попълнете на място Протокол за рекламация, Куриерът е длъжен да Ви предостави такъв. Ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да разрешим проблема.

 

2. Плащане чрез Банков превод

Банка ДСК

IBAN: BG85STSA93000022440577

BIC код: STSABGSF

Получател: АР АУТО ООД

При начин на плащане с банков превод, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на АР АУТО. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Всички посочени цени са в български левове с включен ДДС.

 

Какви са начините за доставка? 

 

  1. До офис на  - вземете пратката в удобно за Вас време! При пристигане на пратката в офиса на    ще получите СМС с номер на товарителницатa.

  2. До офис на Еконт Експрес - вземете пратката в удобно за Вас време! При пристигане на пратката в офиса на Еконт Експрес ще получите СМС с номер на товарителницатa 

  3. До вратата на посочения от Вас адрес от куриер . При пристигане на пратката ще получите СМС, че ще бъдете посетени от Куриер на адрес с номер на товарителницата.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. 

Всяка пратка се придружава задължително с  разписка за прием на паричен превод, която се предава от Куриера.

Преди да заплатите на Куриера имате право на преглед за съответствие на поръчаната от Вас стока!

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА*

   Поръчки, направени до 15:00 часа

изпращат се на същия ден

(срок за получаване - на следващия ден)

   Поръчки, направени след 15:00 часа

изпращат се на на следващия ден

(срок за получаване - 1 ден)

 

 

 

 

 

*Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите! В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката ще бъде изпълнена в горепосочените срокове. 


  

За поръчка на aвточасти (до офис или до адрес): по тарифите на Куриера.

! За точната цена и срок на доставка ще бъдете уведомени от наш служител ПРЕДИ изпращане на пратката!


 

За поръчка на двигателни масла (до офис на Куриер):

пратки до 5 кг  - до 6,50 лв. до офис  в цялата страна

пратки от 6 до 10 кг. - до 10,50 лв. до офис  в цялата страна

пратки от 11 до 15 кг. - до 12,50 лв.  до офис  в цялата страна

пратки от 16 до 20 кг. -  до 15,50 лвдо офис  в цялата страна и т.н.

! Цената на куриерската услуга зависи от избраната фирма-куриер. За точната цена на доставка ще бъдете уведомени от наш служител ПРЕДИ изпращане на пратката!


В случай, че Клиентът желае доставката да бъде направена на посочен от него адрес (до врата) или ако в дадено населено място няма офис на СПИДИ или Еконт Експрес, тогава цената на доставката се калкулира по тарифи на Куриера.

Всички цени са в български лева с включен ДДС.

 

Право на рекламация

Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия: доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена. 

При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й. 

Клиентът има право да направи рекламация на закупен от него продукт, в случай на установен след получаването на продукта фабричен дефект. Клиентът връща продукта за сметка на АR-AUTO.NET и му се изпраща същия. При липса на наличност от същия продукт се изпраща равностоен на закупения продукт, като замяната се съгласува предварително с клиента. При несъгласие за замяна с равностоен продукт на Клиента се възстановява заплатената сума не по-късно от 14 дни, считано от датата на рекламацията. В този случай транспортните разходи са за сметка на АR-AUTO.NET.

В случай, че стоката е с нарушена или разкъсана опаковка в момента на нейното доставяне поради неправилно транспортиране или има други несъответствия и липси по нея, рекламацията ще бъде призната само в присъствието на куриера. В тези случаи, молим незабавно да се свържете с нас на тел. 0899 53 50 50 или да откажете да приемете стоката. Куриерът трябва да удостовери рекламацията Ви със забележка в товарителницата. Той изготвя протокол, в който описва констатираното състояние на пратката и опаковката й и Вашите забележки. В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите забележки и претенции пред куриера, Вашата рекламацията се счита за недействителна и няма да бъде призната.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение и неустойки, да се откаже от сключения договор в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл. 50 от ЗЗП. В този случай, Клиентът е длъжен да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост (продуктът да не е поставян на автомобил, да няма липсващи части от него или следи от монтаж, масло и др.). При неизпълнение на това условие АR-AUTO.NET си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ПРЕДПОЧЕТОХТЕ!
ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!