Поръчка и доставка

Как да поръчам?

 

За Ваше улеснение - извършването на поръчка през сайта се осъществява и БЕЗ да е нужна регистрация!

Сайтът е отворен от 0 до 24h, седем дни в седмицата, за поръчване директно онлайн.

Можете да направите поръчка:

 Директно през сайта ar-auto.net

 Чрез онлайн чата

 На телефони: 0899 53 50 50, 0878 30 30 23

 На имейл: office@ar-auto.net , tokas22@abv.bg

За да поръчате директно през сайта:

 Избирате продукт от сайта чрез натискане на бутона Добави в количка.

 Избраните от Вас продукти през сайта се съхраняват във Вашата количка.

 Зa да завършите поръчката си трябва да попълните следната информация: име,телефон ,e-mail и адрес за доставка.

 След завършване на поръчката ще получите имейл от нас с информация за поръчаните артикули и общата сума на поръчката.

 Наш служител ще се свърже с Вас допълнително на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката и уточняване начина и цената на доставка!

 

Как да заплатя моята поръчка?

 

1.  Плащане чрез ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (наложен платеж)

Плащане в брой на куриера при доставка в офис или на адрес. Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка или предварително уточнена по телефона) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.


Ние изпращаме всяка наша пратка с опция "Преглед"

Това означава, че можете първо да прегледате поръчката си и да заплатите на Куриера

след като се уверите, че всичко е наред с нея!


Ако има несъответствие на поръчката с получената пратка по наша вина, не дължите нищо на куриера. Моля, в такива случаи, свържете се с нас на тел: 0899 53 50 50.

В случай, че желаете да НЕ приемете пратката, въпреки, че няма проблеми с нея и тя съответства на направената от Вас поръчка, дължите само разходите за доставка, както и тези, за връщане на пратката обратно до нас*.

* Купувач, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право в срок до 14 (четиринадесет) календарни дни, считано от датата на приемане на стоките, без да посочва причината за това и без да дължи каквото и да било обезщетение, да се откаже от и да върне неизползвани, окомплектовани и неповредени стоки, срещу което АР АУТО да възстанови на Купувача заплатената от него покупна цена за върнатите стоки. Разходите за връщане на стоките са за сметка на Купувача. Дружеството възстановява на Купувача заплатената от него Покупна цена за върнатите стоки в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата, на която е получил върнатите от Купувача стоки.

АR-AUTO.NET Ви съветва в момента на получаване на Вашата поръчка да проверите внимателно пратката за евентуални повреди при транспортирането или за нарушена опаковка. Ако установите каквито и да е несъответствия,  поискайте от Куриера и попълнете на място Протокол за рекламация, Куриерът е длъжен да Ви предостави такъв. Ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да разрешим проблема.

 

2. Плащане чрез Банков превод

Банка ДСК

IBAN: BG46STSA93000028940667

BIC код: STSABGSF

Получател: ТОКАС ЕООД

При начин на плащане с банков превод, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на ТОКАС ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Всички посочени цени са в български левове с включен ДДС.