ALFA ROMEO 159 – красавецът, след който всички се обръщат

Форми галещи окото, плавни линии и мъжкарска „муцуна”- това е ALFA ROMEO 159. Мине ли такава кола покрай вас, няма как да останете безучастни.

Дизайнът на този автомобил е наистина страхотен, доста над останалите марки автомобили от класа си, но това е нещо нормално за всички модели на ALFA ROMEO.

Автомобилът е създаден да впечатлява с визия и да доставя удоволствие на хората, които обичат високите скорости.

Ако търсите семеен автомобил, то ALFA ROMEO 159 не е вашият автомобил, но ако бензинът е в кръвта ви, тогава не се замисляйте, а вижте какво се предлага на пазара.

Мощен, маневрен и сигурен на пътя, този автомобил е мечта за всеки, който обича вкуса на свободата.

Интериорът на Алфата също ще ви впечатли точно толкова, колкото и екстериора. Макар и малко по – пестеливо, обзавеждането е направено с много вкус и без да се скъпят качествени материали. Недостатък е по – тясното пространство в задната част и липсата на простор на краката на пътуващите отзад, но пък за сметка на това колата разполага с доста просторен багажник.

Автомобилът се предлага с бензинов и дизелов двигател, но е добре да имате предвид, че бензиновият е с голям разход на гориво, така че ако това е проблем за вас е по – добре да се спрете на дизеловия двигател.

Окачването на ALFA ROMEO 159 е малко по – твърдо, което може да се впише в графа „ недостатъци”.

Възможно е да имате проблеми с износването на спирачките и ходовата част на ALFA ROMEO 159, тъй като автомобилът е оборудван с двигатели с по – висока мощност.

Ако сте решили да закупите този автомобил е добре да знаете и че цената не е много ниска дори и за вторичния пазар, но пък ако наистина искате точно тази ALFA ROMEO значи сте наясно, че цената си струва удоволствието.

Related Posts

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four − four =