Castrol Magnatec Diesel 10W40 – полезна информация

Castrol MagnatecCastrol Magnatec Diesel 10W40

Castrol Magnatec Diesel 10W40 е полусинтетично моторно масло, предназначено за дизелови двигатели на  автомобили, които са снабдени с турбо или без. Специалната технология на маслото удължава живота на двигателя и увеличава ефективността му на работа. Синтетичната основа, в съчетание с технологията Castrol Magnatec осигурява повишено ниво на защита на двигателя и леко плавно пускане при  ниските температури през зимата.
Моторното масло Castrol Magnatec Diesel 10W40 има предимствата леко да се справя с пусковия момент, тъй като притежава системата Intelligent Molecules ( в превод от английски, означава “умните молекули” ). Обикновено, като гасим двигателя маслото се стича в картера на двигателя и  при стичането на маслото  молекулите прилепват към най-важните възли  вътре в двигателя и образуват върху тях допълнителен защитен слой, който помага за времето когато се подгрява  двигателя и в по-късния етап на работата му. До 75% от износването на двигателя се случва по време на неговото пускане и подгряване. Когато двигателят е изключен, обикновено маслото се стича долу както вече казахме, като оставя най-важните детайли от двигателя незащитени. Молекулите Castrol Magnatec подобно на магнит прилепват към тези детайли и образуват маслен филм, който допълнително защитава двигателя.

Преимущества:

По на долу ще изброим няколко отличителни характеристики присъщи за това масло.
– Молекулите Intelligent Molecules се привличат от металните повърхности на двигателя и осигуряват допълнителна защита от износване.
– Специалната технология на производство на дизелови масла поддържа ефективната работа на двигателя и бързо реагира при натиск на педала.
– Изключителна ефективност на защита от износване в екстремни условия и на студено пускане, в сравнение с маслата с висок клас вискозитет.
– Сгъстяването на маслото е сведено до минимум.

На края на тази  кратка статия бихме искали да Ви представим едно малко  видео относно свойствата  на двигателното масло и новата туба и визия на Castrol Magnatec Diesel 10W40 и на какво да обърнете внимание при закупуването му.

Related Posts

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + 13 =