За нас

arauto

Онлайн магазин AR-AUTO.NET е създаден с основна дейност продажба на авточасти, аксесоари и консумативи за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Магазинът предлага висококачествени оригинални и алтернативни авточасти от водещи европейски и световни производители.

Приоритет за нас са качественото, професионално и бързо обслужване, а основна цел – доволните клиенти! Стремим се да предлагаме винаги максимално изгодни цени, както и големи отстъпки за лоялни клиенти и при закупуване на количества.


Ние в АR-AUTO.NET се стараем да направим Вашето пазаруване безпроблемно и удобно!
Нашите търсачки ще Ви помогнат да намерите точните части за Вашия автомобил.


Всичко, което трябва да направите, е да изберете марката, модела и модификацията на Вашия автомобил от даден списък в търсачката „Търсене по автомобил”, за да намерите избор от части и аксесоари за него.С Търсачката „Търсене по част” Ви предоставяме възможност да търсите и конкретната част, която Ви е нужна, като за тази цел трябва само да изберете категорията, подкатегорията и типа на частта от дадените списъци.

Ако имате нужда от съдействие и повече информация, можете да се обадите на телефон 0899 53 50 50 – всеки ден – от 10:00 до 19:00 часа.

В онлайн чата може да разговаряте директно с наш служител, който ще обърне внимание на всички Ваши запитвания.

АR-AUTO.NET гарантира за сигурността на Вашите лични данни. Можете да бъдете сигурни, че цялата информация, която въвеждате никога няма да бъде достъпна за други хора.


Благодарим Ви, че ни предпочетохте! Желаем Ви приятно пазаруване!

One Comment

  1. тодор 09.10.2016 Reply

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 5 =