Носачи за DAIHATSU

55 WIDE Pick-up
Носачи за DAIHATSU 55 WIDE Pick-upот  04.1980 до 04.1983
CHARADE I (G10)
Носачи за DAIHATSU CHARADE I (G10)от  10.1977 до 05.1984
CHARMANT (A)
Носачи за DAIHATSU CHARMANT (A)от  10.1981 до 07.1987
CUORE IV (L501)
Носачи за DAIHATSU CUORE IV (L501)от  08.1994 до 12.1999
CUORE V (L7_)
Носачи за DAIHATSU CUORE V (L7_)от  10.1998 до 05.2003
MOVE (L6_)
Носачи за DAIHATSU MOVE (L6_)от  06.1994 до 11.1999
MOVE (L9_)
Носачи за DAIHATSU MOVE (L9_)от  04.1997 до 09.2002
SIRION (M1)
Носачи за DAIHATSU SIRION (M1)от  04.1998 до 04.2005
TAFT
Носачи за DAIHATSU TAFTот  09.1976 до 02.1985
TERIOS (J1_)
Носачи за DAIHATSU TERIOS (J1_)от  03.1997 до 10.2006