Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 1.4 T
119kW
162к.с.
бензин
седан
04.2012
EAF,
Носачи за DODGE 2.4
137kW
186к.с.
бензин
седан
04.2012
ED6,