Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 3.9
130kW
177к.с.
бензин
пикап
01.1993  до  08.2002
EHC,