Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE SRT-10
450kW
612к.с.
бензин
купе
09.2007  до  12.2010
EWE,