Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 6.6
142kW
193к.с.
бензин
купе
09.1971  до  12.1972
B400,