Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 3.7
108kW
147к.с.
бензин
купе
09.1969  до  12.1970
22D,