Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 2.2
69kW
94к.с.
бензин
седан
10.1985  до  12.1988
EDF,