Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 3.7
74kW
101к.с.
бензин
купе
09.1975  до  12.1976
22D,