Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE 2.0 16V
98kW
133к.с.
бензин
седан
08.1999
ECB,
Носачи за DODGE 2.0 16V
112kW
152к.с.
бензин
седан
08.1999  до  12.2002
ECH,