Носачи за DODGE 

Марка и модел автомобил
Киловат
Конски сили
Гориво
Вид купе
Година на пр-во
Код на двигателя
Носачи за DODGE SRT-10
372kW
506к.с.
бензин
кабриолет
09.2002  до  12.2006
EWC,
Носачи за DODGE SRT-10
450kW
612к.с.
бензин
кабриолет
09.2009  до  12.2010
EWE,