CASTROL EDGE 5W-30 C3 5л.

Цена:
79.00лв.
Оцени продукта: 
5 / 5 (5 гласа)Синтетично моторно масло, отговарящо на най-модерните изисквания по отношение качества и издръжливост. Спомага за намаляване отлаганията в двигателя и поддържане на максимална производителност при различни условия и режими на работа.

Количество:-+

Oтговаря на стандартите:

ACEA C3

API SN/CF

BMW Longlife-04

dexos2*

MB-Approval 229.31/ 229.51

Renault RN 0700 / RN 0710

VW 502 00 / 505 00

*Подходящо за двигатели, изискващи моторно масло с ниво на одобрение GM dexos2; този продукт може да се използва и вместо оригинално препоръчваните GM LL-A-025 или LL-B-025.

 

Castrol EDGE е най-модерната серия моторни масла на гиганта в индустрията Castrol. Тази серия е с патентована технология Fluid Strength Technology™, която подсилва маслото. Castrol EDGE притежава качества на устойчиво и усъвършенствано синтетично моторно масло. Маслата от тази серия удвояват устойчивостта на масления филм, като предотвратяват разкъсването му и намаляват триенето, за да може двигателят да постигне максималната си мощност. 

  Винаги, когато избирате моторно масло, проверявайте ръководството на Вашия автомобил и характеристиките, които производителят посочва за препоръчителни то да притежава. 

Свързани продукти